O kompaniji

Kompanija Staklomontaža & PVC

Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja i ugradnja PVC stolarije i to: prozori, svetlarnici, balkonska vrata, ulazna vrata i roletni sa PVC ili AL zastorom, termoizolacionog stakla različitih debljina, konstrukcija, vrsta i boja, garažnih vrata, ograda i roletni. Proizvodni program je orijentisan ka zahtjevu kupaca tako da sve elemente koje izradjujemo radimo prema mjerama postojećih otvora na gradjevinskom objektu. Uz izradu stolarije naš stručni tim po potrebi savjetuje klijente kako u pogledu iskorišćavanja prostora tako i funkcionalnosti elemenata a na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva.

Proizvodnja je podijeljena u dva sektora. U jednom se radi sječenje, armiranje i zavarivanje profila po odgovarajućem nacrtu, a u drugom sektoru radi se okivanje, postavljanje lajsni, zaptivanje i stakljenje gotivih elemenata. Po završetku izrade, konačno odobrenje za isporuku daje služba kontrole. Prevozimo svu robu do krajnjeg kupca na cijeloj teritoriji BiH, a po potrebi i dogovoru i za klijente van granica. U zavisnosti od zelje kupca nudimo stolariju sa ili bez nase ugradnje.

Poslije ispitivanja više profila različitih proizvodjača odlučili smo se za profile svijetski priznatog brenda GEALAN. Pored nespornog kvaliteta proizvoda tu smo naišli i na tim stručnjaka koji nam svojim savjetima i prerporukama omogućuju da iz naše proizvodnje izadju elementi koji plijene kako kvalitetom tako i estetskim karakteristikama.

U okviru proizvodnje, a prema proizvodnom programu koji nudimo možete se odlučiti za izradu stolarije od profila koji Vama najviše odgovara kako po obliku, cijeni, tako i po drugum karakteristikama koje možete kod nas pronaći. U ponudi su profili renomiranog proizvodjaca "Gealan" iz serije S7000IQ i S8000IQ.


Copyright © 2012 Staklomontaža & PVC. All rights reserved
Produced by Graf Loznica